Dobre Anioły Siódemki – III edycja

1 września 2021 roku, w nowym lokalu przy ulicy Karmelickiej 26, wśród wtajemniczonych popularnie nazywanym „Apteką”, zaczęło działać Centrum Edukacji Alternatywnej. Miejsce pracy, nauki i także integracji uczniów klasy I c (od „Centrum”) Społecznego Liceum Ogólnokształcącego nr 7. Do powstania tego miejsca, przeznaczonego dla uczniów posiadających orzeczenie o specjalnych potrzebach edukacyjnych przyczyniło się wiele osób,  spośród których postanowiliśmy wyróżnić: Łukasza Warsickiego – wiceprzewodniczącego Komisji Oświaty Dzielnicy Warszawa Śródmieście, radnego Dzielnicy Warszawa- Śródmieście; Agnieszkę Gierzyńską- Kierwińską – przewodniczącą Komisji Oświaty Dzielnicy Warszawa Śródmieście, radną Dzielnicy Warszawa – Śródmieście; Łukasza Kasprzaka – Naczelnika Wydziału Oświaty i Funduszy Europejskich Dzielnicy Warszawa Śródmieście; Dorotę Łobodę- przewodniczącą Komisji Edukacji w Radzie m. st. Warszawy, radną m. st. Warszawy; Pawła Martofla – zastępcę burmistrza Dzielnicy Śródmieście m.st. Warszawy; Jacka Nowaka – dyrektora Zakładu Gospodarki Nieruchomościami Dzielnicy Warszawa Śródmieście.

Uroczyste wręczenie statuetek „ Dobrego Anioła Warszawskiej Edukacji” odbyło się 10 września 2021 r. w Centrum Edukacji Alternatywnej.

Wyróżnionym dziękujemy i gratulujemy😀.